hits

mars 2012

En oppsummering av ukas USA-valg

Ja, denne uka har det blitt veldig lite blogging. Men det har ikke skjedd så mye i nominasjonsvalget i USA, så det er på en måte greit. Satser på at det blir mer blogging i helgen :-)

Fortsatt spenning :-)

Ja, det er fortsatt spenning i nominasjonsvalget i USA. I helgen vant Rick Santorum i Louisiana. Likevel er det Mitt Romney som leder. Jeg vet ikke helt hvor mange stater som er igjen, men det er i...

Helgens utenriksblogg

Dessverre har det blitt lite utenriksblogging i helgen, jeg har vært på tur (men ikke utenlands :-). Det blir mer om USA-valget i morgen!

Dagens USA-blogg

I går var det nominasjonsvalg i Illinois! Jeg vet ikke helt hvordan det gikk, men jeg regner med at de endelige resultatene er klare i morgen :-)

Ingen blogg i dag

Dessverre rekker jeg ikke å blogge om nominasjonsvalget i USA i dag, men jeg håper at jeg får blogget om utviklingene i morgen :-)

Mer om USA?

Jeg har tenkt litt og funnet ut at jeg skal fortsette å blogge om nominasjonsvalget i USA. Det er tross alt ikke over ennå :-)

Helgens USA-blogg

Nå har jeg blogget om nominasjonsvalget i USA en stund, og valget er fortsatt ikke avgjort. Likevel lurer jeg på om jeg skal blogge om noe annet utenrikspolitisk fremover? Jeg bestemmer meg i morge...

Litt om Mitt Romney

Denne uken har det svingt litt rundt Mitt Romney. Han har både kommet på tredjeplass og vunnet! Det blir spennende å følge med videre :-)

Mer om USA

Det har dessverre blitt litt lite blogging de siste dagene. Men jeg prøver å følge med på nominasjonsvalget :-)

Over til USA

Ja, jeg blogger fortsatt om nominasjonsvalget i USA. Jeg har dessverre ikke fått fulgt med noe særlig denne helgen, men jeg skal prøve å finne ut litt mer til i morgen :-)

Enda mer om nominasjonsvalget i USA

På tirsdag var det altså såkalt "super-tirsdag". Det ble kanskje ikke så spennende og så super som mange hadde håpet på. Men nominasjonsvalget fortsetter :-)

Mer om nominasjonsvalget i USA

I dag er det altså "Super-tirsdag" i USA. Det blir veldig spennende :-) Jeg blogger mer senere når det begynner å skje noe :-)

Mer om nominasjonsvalget i USA

Ja, nå blogger jeg om utenrikspolitikk, og mer spesifikt om nominasjonsvalget i USA.Det er et ganske komplisert system, og jeg har tenkt å sette meg ordentlig inn i det etter hvert. Mer i morgen :-)

Mer utenriks!

Tenkte jeg skulle blogge litt mer om nominasjonsvalget i USA. Det er fortsatt spennende hvem som vinner, men mange tror det blir Mitt Romney som trekker det lengste strået :-)

Utenriksblogg på en fredag

Ja nå er det tid for utenriksblogging igjen:-)Tenkte jeg skal blogge litt om nominasjonsvalget i USA som pågår for fullt, og det er jo veldig spennende! Det begynner virkelig å dra seg til, og på t...

Slutt på feiring :-)

Nå har det vært noen dager med oårsjubileumsblogging, men nå er det slutt på feiringen! Så nå blir det utenriksblogging igjen. Før jubileet blogget jeg om Midt-Østen, så nå er det kanskje på tide å...