hits

april 2011

Lite blogging

Det blir jammen litt lite blogging om dagen! Slik er det gjerne når det er varmt i været. Kanskje jeg burde ta en pause i matbloggingen og blogge litt om været igjen :-)

Ingen blogging torsdag

Beklager, men det ble ingen blogging i dag torsdag - og nå er det faktisk så sent at det allerede er fredag :-) Satser på mer kveldsmatblogging fredag!

En kveldsmat-blogg!

I dag tenkte jeg å blogge om kveldsmat. Mange spiser brødskiver til kveldsmat, mens andre spiser kanskje andre ting? Det går jo an å spise middagsrester for eksempel :-)

Matbloggen fremover

Nå har jeg blogget om en del forskjellig mat, men har ikke tenkt å slutte med matblogging på en stund. Kanskje det blir litt blogging om kveldsmat i morgen :-)

Påskens siste matblogg

Ja nå er påsken over. Det ble dessverre ingen påskegrilling i dag heller. Så nå tror jeg at det ikke blir mer grill-blogging før sommeren begynner. Men matblogging blir det fremover uansett :-)

Blogg nummer to i dag :-)

Her kommer en liten blogg på tampen av dagen!Det ble ikke noe påskegrilling i dag heller. I morgen er påsken over, så da blir det siste mulighet :-)

Lite blogging - og lite grilling!

Ja, det har blitt lite blogging i påsken. Slik er det gjerne når man har fri :-)Ikke har det blitt noe særlig grilling i påsken heller. Men jeg grillet pølser på bål i går, men det er liksom ikke s...

Mer om påskegrilling

I går ble det dessverre ikke noe blogging. Ikke påskegrilling heller :-)I dag var det fint grillvær, men heller ikke i dag ble grillen tatt i bruk. Men kanskje i morgen :-)

Påskegrilling!

Tenkte jeg skulle blogge litt om påske-grilling i dag, men det var ikke så bra grillvær i dag, dessverre. Får håpe at varmen er tilbake i morgen :-)

Påskemat

Siden det er påske, tenkte jeg kanskje at jeg burde blogge litt om påskemat. Rekker ikke så mye i dag, men er tilbake med fyldig påskematblogg i morgen :-)

Helgens matblogg

Det ble dessverre ikke noe blogging i går. Men i går spiste jeg rester til middag, og det er jo også en fin middag :-)

Mer om middag

I dag tenkte jeg å blogge om forskjellige typer middag. Det er ganske mye forskjellig som kan være middag. Suppe for eksempel, som jeg har blogget om tidligere, kan være middag. Fisk også. Og kjøtt...

Dagens middag :-)

Noen ganger er det slik at det ikke blir tid til å spise middag! Så i dag har jeg spist litt forskjellig, men ikke laget ordentlig middag. Men det går jo bra innimellom det også :-)

Onsdagsmiddag

I dag tenkte jeg å blogge litt om dagens middag, men det var egentlig ikke så mye å blogge om, det var en ganske vanlig middag med fisk og ris. Kanskje morgendagens meny blir mer spennende :-)

Tirsdag og middag

I dag er det tirsdag, og jeg tenkte kanskje jeg skulle sette opp en ukemeny for resten av uka. Men jeg har ikke helt bestemt meg ennå, men satser kanskje på fisk i morgen :-)

Mer om middag

I går hadde jeg tenkt å blogge litt om søndagsmiddag, men det rakk jeg dessverre ikke. Men siden det er mandag i dag, så blir det litt dumt å blogge om søndagsmiddag :-)

Middag

Nå har jeg tenkt å blogge litt om middagsmat fremover. Mange spiser middag hver dag, ofte etter jobb. I dag er det lørdag, og jeg vet at mange spiser grøt på lørdager :-)

Kokebøker

I dag har jeg bladd litt i kokebøker for å finne noen spennende oppskrifter, men det er jammen ikke lett, for det er så mye å velge mellom. Tror jeg heller skal blogge litt om middagsmat :-)

Oppskrifter

Det er ikke bare på internett det finnes spennende oppskrifter! I dag var jeg i en bokhandel, og der fant jeg utrolig mange kokebøker! Jeg tror jeg også har noen hjemme, skal lete litt i bokhylla i...

Mer om suppe

I dag har jeg forsøkt å finne noen gode suppeoppskrifter på internett. Men det er jammen mange oppskrifter å velge mellom! Jeg vet jammen ikke hva jeg skal velge :-)

Suppeoppskrift

Jeg lovte å komme med en oppskrift på en god suppe i dag, men dessverre var den gode suppen jeg spiste i helgen laget på slump, så da blir det ikke så lett :-)Men jeg skal se om jeg finner en annen...

Oppskrift på knallgod suppe!

Som jeg blogget om i går, så skulle jeg få tak i oppskriften på en god suppe jeg spiste i helgen. Dessverre har jeg ikke fått tak i den, men jeg gir ikke opp og prøver igjen i morgen :-)

Huff og huff!

Det har blitt dårlig med blogging i helgen! Ikke har jeg funnet så mange oppskrifter heller, men jeg spiste en meget god suppe i dag. Dessverre glemte jeg å spørre etter oppskriften, men jeg skal p...