hits

april 2012

Ny uke :-)

Så var det mandag igjen. Denne uka blir jo litt "kortere" enn vanlig, på grunn av 1. mai i morgen :-)

Da var lørdagen over!

Tiden flyr, særlig i helgen :-) Nå er lørdagen snart over. Det har ikke skjedd noe spesielt, men det har vært fint og varmt vårvær :-)

Slitsom uke :-)

Det har vært en hektisk uke, men det har ikke skjedd så mye spesielt egentlig. Nå er det fredag, og det blir spennende å se hva helgen bringer :-)

Tiden flyr :-)

Ja, så er det allerede onsdag. Selv om det ikke skjer så mye, så går tiden fort!

Så var det mandag igjen :-)

Ny uke, nye muligheter :-) Foreløpig har jeg ikke så mange planer, men håper at det blir litt å blogge om utover uka!

Lørdag og helg!

Ja, i dag er det lørdag og helg. Foreløpig har det vært en rolig dag :-)

Rolige dager !

Ja, det var vært litt dårlig med blogging etter at jeg har begynt å blogge om hva jeg gjør og hva som skjer i hverdagen min. Men det har ikke skjedd så mye de siste dagene heller :-) Men nå er det...

Litt av hvert :-)

Nå skal jeg blogge om litt av hvert igjen, om hverdagen min og hva som skjer :-)Det blir moro, og det var jo tross alt slik det startet her på Superblogg!

Slutt på utenriksbloggen foreløpig!

Ja, jeg har bestemt meg for å slutte å blogge om utenrikspolitikk. Ikke for alltid - kanskje jeg kan blogge om det senere :-)Nå er det lenge siden jeg bare har blogget om det som skjer i hverdagen ...

Utenriks eller ikke?

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å blogge om svensk politikk fremover, men jeg lurer kanskje på om jeg skal finne et annet tema i stedet. Nå har jeg blogget om utenrikspolitikk ganske lenge, så j...

Mer utenriks

Ja, nå skal jeg altså blogge om utenrikspolitikk igjen. Det er litt vanskelig å velge innen det feltet, men jeg tenkte kanskje jeg skulle se litt til vårt naboland Sverige :-) Tenker på det til i m...

Utenriksblogg igjen :-)

Etter litt påskeblogging har jeg tenkt å blogge litt om utenrikspoltikk igjen, men jeg er ikke sikker på om jeg skal fortsette å blogge om nominasjonsvalget i USA, eller om jeg skal finne et annet ...

Påsken er over

Ja, det ble ikke så mye påskeblogging som jeg hadde håpet på, og nå er påsken jammen meg over. Jeg kan jo blogge mer om påsken neste år :-)Og i morgen fortsetter jeg med utenriksblogging igjen!

Mer om påsken

I dag er det onsdag, og selv om mange har fri i dag, så er det noen som jobber, men det er ganske vanlig at arbeidsdagen slutter tidligere enn vanlig. Tror det vanligste er å jobbe 6 dager :-)

Påskeblogging

Her er min første ordentlige påskeblogg :-) I påsken er det mange fridager for de fleste, og det er jo fint! I dag er det tirsdag og mange har vært på jobb, men det er nok mange som har fri også :-)

Ingen påskeblogg i dag

Tenkte å blogge litt om påsken i dag, men det blir litt lite tid i kveld, dessverre. Kommer sterkere tilbake i morgen :-)

Påske!

Nå er det påske, og da er det kanskje greit med en liten pause fra utenriksblogging. Kanskje jeg heller skal blogge litt om påsken i påsken :-)