hits

mai 2012

Snart helg og snart ferie

Allerede fredag, og snart helg. Og neste uke skal jeg ha ferie, så da blir det forhåpentligvis mye tid til sommerblogging :-)

Sommerblogg!

Ja, det er jo ikke sommer riktig ennå, selv om det er sommervær :-) Men neste uke skal jeg på tur, og da tenkte jeg at det passet at jeg skal blogge om sommer og ferie i ukene fremover. Så da blir ...

Tirsdag og nesten sommer!

Ja, nå er det virkelig deilig vær. Det blir nok ikke så mye blogging i dag, skal prøve å få vært litt ute i godværet :-)

Helgen snart over

Ja, for tiden blogger jeg jo om ting som skjer i livet og hverdagen min. Det har ikke skjedd særlig mye denne helgen, men det er på en måte like greit. Jeg er i hvert fall glad jeg ikke har hatt de...

Så var 17. mai over

... for denne gang! Men om to år er det 200-årsjubileum for grunnloven, så det blir spennende. Men nå er det 18. mai, og en helt vanlig fredag. Skal forresten forsøke å blogge litt oftere, det har ...

Ltie blogging om dagen :-(

Det har blitt lite blogging de siste dagene. Men sånn er det noen ganger, og mai er en måned hvor det skjer mye :-)

Helg igjen!

Da var det fredag, og nok en helg i vente :-)Nå er det bare seks dager igjen til 17. mai. Ellers ser det ut til å gå mot en rolig helg uten noen spesielle planer, men det er jo litt fint det også :-)

Onsdag - midt i uka

Nå er det allerede onsdag, og midt i uka! Ikke det helt store vårværet, men det blir vel snart varmere :-)

Snart 17. mai :-)

I dag er det mandag 7. mai, ny uke - og faktisk bare 10 dager til 17. mai.Tiden flyr :-)

Helg igjen :-)

Tiden flyr! Nå er det helg igjen og lørdag kveld. Foreløpig har det vært en rolig helg :-)

Tiden flyr!

Ja, nå er det snart helg igjen. Det har vært en rolig uke uten noen spesielle hendelser. Håper på en morsom helg med mye bra vær :-)

1. mai

Tenkte jeg skulle blogge litt om 1. mai i dag - men nå begynner det å bli sent. Men det har i hvert fall vært en fin og varm dag :-)