hits

juni 2012

En dag igjen av EM!

Ja, i morgen er det den store EM-finalen! Da får vi endelig vite hvem som blir europamester i fotball 2012 :-)

Ingen liveblogging dessverre.

Det ble dessverre ingen liveblogging fra semifinalen i kveld, men uansett er i hvert fall finalelagene klare!Nå blir det jo et par dagers pause fram mot finalen, men jeg har tenkt å blogge litt om ...

Andre semifinale i dag

I kveld er det klart for andre semifinale i fotball-EM. I går vant Spania den første, og det blir spennende å se hvem som vinner i kveld! Skal prøve å se på hele kampen og blogge litt underveis :-)

Semifinale!

Nå er snart den første semifinalen ferdigspilt. Veldig spennende med ekstraomganger nå :-)

Fortsatt pause...

Det er fortsatt pause i fotball-EM, men i morgen braker det løs med semifinaler! Mer om semifinalene i morgen :-)

Pause i EM

Ja, i dag er det pause i fotball-EM. Det er det i morgen også. Men bloggen min tar ikke EM-pause :-)

Siste kvartfinale i kveld!

Ja, nå er det bare en uke igjen av EM, og den siste kvartfinalen spilles i kveld. Tipper at det blir en spennende kamp :-)

To kvartfinaler unnagjort :-)

Ja, nå er to kvartfinaler spilt, og to igjen! I morgen vet vi alle fire lagene som skal spille semifinale :-)

EM: I dag starter kvartfinalene!

Ja, nå begynner det virkelig å dra seg til i EM, for i dag starter kvartfinalene! Det blir spennende å se hvem som går videre :-)

I dag er det pause!

Ja, i dag er det pause i fotball-EM, men i morgen braker det løs med kvartfinaler! Mer om det i morgen :-)

EM på en mandag

Det ble dessverre ingen EM-blogg fra meg i går, men skal forsøke å blogge litt live under kampene i dag. Det er jo to kamper samtidig, så det er mye å følge med på :-)

Mer om EM

Rekker ikke å blogge så mye om EM i dag, men i kveld dag ble første gruppe ferdig med sine kamper, og det ble jammen spennende! Mer om EM i morgen :-)

EM-blogg nr. 2 i kveld :-)

Ja, i kveld tenkte jeg at det passet bra med litt live-blogging fra fotball-EM! Nå er det pause i kampen mellom England og Sverige, og det blir morsomt å se andre omgang :-)

Fredagens EM-blogg

Det blir spennnende å se hvordan det går i dagens kamper. Foreløpig er det regnet som har fått mest oppmerksomhet!

Enda mer om fotball-EM

Nå har flere lag spilt to kamper, og i går spilte blant annet Danmark mot Portugal. Selv om Danmark tapte, så kan de fortsatt gå videre!

Mer om EM i fotball

Nå har alle lagene spilt en kamp! I går fikk jeg dessverre ikke sett noen kamper, men håper å få sett begge i dag :-)

Mer om Fotball-EM

Ja, nå er fotball-EM godt i gang, det er tredje dagen i dag. Det har vært mange spennende kamper allerede, så det blir moro å følge med fremover :-)

Fotball-EM

I går startet fotball-EM, og det er det mange som er interessert i. Derfor tenkte jeg å blogge om fotball-EM i dagene fremover, og jeg synes det passer fint inn i ferie- og sommertemaet som jeg har...

Sommer og fotball

I morgen starter fotball-EM, og det er mange som skal se på kampene derfra. Det er sikkert en del som bruker ferien sin på å reise dit også :-)

Siste blogg om ferien min

Nå har jeg blogget noen dager om ferien jeg var på i forrige uke, så nå er det kanskje på tide å se fremover :-)Så nå blir det litt generell ferie/sommerblogging fremover!

Mer fra ferien

I forrige uke var jeg på ferie i utlandet, og det var veldig fint :-)Det ble, som jeg tidligere har blogget om, en del bading og avslapping. Ellers skjedde det egentlig ikke så mye, men det er jo s...

Mer om ferien min

Tenkte jeg skulle blogge litt mer om ferien jeg var på i forrige uke. Det var en flott tur, selv om været ikke var like bra hele tiden. Men det ble likevel en del bading :-)

Ferie og lite blogging

Ja, nå skulle jeg altså blogge om sommer og ferie, men så endte jeg med å ta ferie en uke - også fra bloggingen :-)Det var kanskje litt dumt å begynne med ferieblogging og så ta blogg-fri, men nå e...