hits

juli 2012

Vinneren av bildekonkurransen :-)

Nå har jeg talt opp stemmene, og det viser seg at det er kandidat nummer 1 som fikk flest stemmer.Takk til alle som har stemt :-)

Resultat av avstemmingen!

Jeg har ikke fått full oversikt, men lover at resultatet av avstemmingen + nytt bilde på bloggen kommer i morgen :-)

Avstemming

Jeg har ikke fått gått igjennom alle stemmene ennå, og jeg har vel også glemt å sette en frist. Så da sier jeg at det er lov å stemme til og med kl. 17:00 i morgen :-) Dette blir spennende!

Kandidat nr. 6

Nå har jeg lagt ut alle bildene som er kandidater til å bli det nye bildet på bloggen min. Så nå er det bare å stemme :-)

Kandidat nr. 5

Her er kandidat nummer 5 til nytt bilde på bloggen :-)

Kandidat nr. 4

Til eventuelle nye lesere av bloggen: Jeg har tenkt å bytte ut bildet, og har seks kandidater til nytt bilde. Her er kandidat nr. 4. De tre første finnes i tidligere blogginnlegg. Og det er dere so...

Kandidatt nummer 3 (igjen)

Ja, det ble litt rot forrige gang jeg lastet opp kandidat nr. 3. Men her er den! Skal presentere minst en kandidat senere i dag :-)

Kandidat nummer 3

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150919068346501&set=o.135653449791414&type=1&relevant_count=1&ref=nfHer er kandidat nummer 3 i avstemmingen. Det kommer tre bilder til :-)

Kandidat nr 3

Nå hadde jeg tenkt å legge ut bilde nummer 3, men akkurat nå er jeg på tur og får ikke lagt det ut. Prøver igjen i morgen!!

Kandidat nummer 2

Ja, her er kandidat nummer 2. Hvis du mener at dette bør bli det nye bildet på bloggen min, så kan du stemme nå :-) Men det kommer flere bilder, til sammen seks kandidater.

Kandidat nummer 1

I dagene fremover har jeg tenkt å presentere sju forskjellige nye bilder her på bloggen. Når jeg har postet alle, blir det avstemming om hvilket bilde som blir det nye forsidebildet på bloggen min :-)

Nytt bilde på bloggen :-)

Ja, jeg har altså tenkt å skifte bilde på bloggen min. Jeg har flere "kandidater", og tenkte å laste opp flere alternativer og arrangere en liten avstemming :-)

Lite blogging de siste dagene

Ja, nå har det blitt lite blogging de siste dagene, men slik er det gjerne om sommeren når det er ferie! Men i dag har jeg tenkt å skifte bilde her på bloggen, så følg med :-)

Torsdag og sommervær

Ja, i dag er det skikkelig sommervær! Så varmt at det nesten er for varmt til å sitte inne å blogge :-)

Ferietid :-)

Ja, nå er det snart ferie for fullt både for meg og mange andre. Det er ikke sikkert jeg får blogget så mye i sommer, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Det er jo bare moro å blogge litt selv om m...

Oppsummering av EM

Nå er EM i fotball over, og det ble Spania som vant. Det har vært et spennende mesterskap! Nå som EM er over, tror jeg at jeg skal gå over til å blogge om ferie og sommer igjen :-)