hits

august 2010

Min første kjendisblogg!

Ja, nå skal jeg blogge om kjendiser fremover. Håper å få til en kjendisblogg hver dag. Men det er jammen ikke lett å vite hvilken kjendis man skal starte med! Skal finne ut det i løpet av dagen :-)

Nytt tema er klart!

Nå har jeg altså bestemt meg for hva jeg skal blogge om fremover, nemlig KJENDISER!Det er noe mange er interessert i, og som det er mye å blogge om. Den første kjendisbloggen kommer i morgen :-)

Nytt tema!

Nå tror jeg at jeg har bestemt meg for hva jeg skal blogge om fremover, men helt sikker er jeg ikke. Lover å bestemme meg i morgen :-)

Tema?

Jeg lurer fortsatt på hva jeg skal blogge om fremover. Tror jeg må finne et tema, selv om jeg selvfølgelig kan fortsette å blogge om alt mulig som skjer i livet mitt. Regner med at jeg starter på m...

Hva nå?

Som jeg tidligere har nevnt, så har jeg blogget et halvt år nå (+2 dager!). Derfor er det på tide med et nytt tema. Jeg har dessverre ikke fått tenkt så mye på hva det skal bli, men skal bruke helg...

en nytt halvår!

Ja i dag tar bloggen min fatt på et nytt halvår! Nå skal jeg forsøke å finne et nytt tema jeg kan blogge om :-)

Tredje jubileumsblogg

Dessverre ble det ikke ti blogger i dag som jeg hadde planlagt - men det ble i hvert fall tre :-)Håper å lykkes bedre når jeg skal feire ett år som blogger :-)

Dagens andre jubileumsblogg!

Ja da ble det i hvert fall to blogger på jubileumsbloggen min! Det er altså et halvt år siden min første blogg, og det skulle jeg feire med 10 blogger i dag! Men så ble dagen litt mer hektisk enn p...

Et halvt år med blogging!

Ja i dag er det nøyaktig et halvt år siden jeg begynte å blogge. Tiden går jammen meg fort. Jeg hadde tenkt å feire dagen med å blogge 10 ganger i dag, men dessverre har jeg ikke rukket mer enn den...

... i morgen braker det løs :-)

I morgen er det altså et halvt år siden jeg begynte å blogge. Det skal markeres på bloggen i morgen, vent å se!

En dag igjen!

I dag er det bare en dag igjen til jeg har blogget et halvt år :-) Kanskje jeg må ha en liten feiring på bloggen min?

Snart jubileum :-)

Jeg hadde egentlig tenkt å blogge litt om været i dag, men så kom jeg på at jeg snart har blogget i et halvt år! Den 25. august er det akkurat et halvt år siden den første bloggen min :-)

Søndag morgen :-)

Ja så var det søndag igjen. Vet ikke helt hva jeg skal blogge om i dag, men det er lenge siden jeg har blogget om været! Tror ikke jeg skal gjøre det hver dag fremover, men kanskje senere i dag

Lørdag morgen

Nå er det lørdag og helg :-) Foreløpig ikke så mye å blogge om, men det er jo mye igjen av helgen!

Fredag :-)

Det blir ikke tid til å blogge så mye i dag :-( har mange ting jeg skulle ha gjort, men det kan jeg jo blogge om i morgen :-)

En liten kveldsblogg

Jeg tenkte jeg skulle blogge en gang til i dag, selv om det ikke har skjedd så mye. Men nå er det snart helg, og satser på en innholdsrik blogg i morgen :-)

Fortsatt hjemme

Som jeg skrev i går, så er det fint å være hjemme igjen. Det eneste minuset er at det ikke blir så mye å blogge om når man er tilbake i hverdagen.

Hjemme igjen!

Så var denne turen over! Noen ganger går tiden fort :-) Men det er fint å være hjemme igjen også.

En tidlig turblogg!

Naa fant jeg en pc, og det gjor det litt lettere aa blogge. Kanskje jeg kommer tilbake hit litt senere for aa blogge mer :-)

turblogg

får ikke blogget så mye i dag men det er foreløpig ikke så mye å blogge om heller

Tur igjen :-)

I dag skal jeg på tur igjen. Gleder meg til å blogge om alt som skjer. Og kanskje det blir litt mobilblogging igjen :-)

Lørdag morgen!

Lørdag morgen og helg :-) Vet ikke helt hva jeg skal blogge om i dag, men i morgen reiser jeg på tur noen dager, så da blir det nesten litt ferieblogging igjen!

Fredag den 13.

Ja det hadde jeg nesten glemt at det er fredag den 13. i dag!Heldigvis har jeg ikke hatt noe uflaks av noe slag :-)

Fredagens første blogg

Ja, så er det fredag og snart helg. Skal blogge litt mer om hva jeg skal gjøre i helgen senere i dag :-)

Torsdagens andre blogg :-)

Ja i dag ble det endelig to blogger! Skal prøve å blogge to ganger i morgen også :-)PS: Lenge siden jeg har blogget om været, kanskje jeg skal gjøre det i morgen.

Så var det plutselig torsdag

I går hadde jeg tenkt å blogge to ganger, men det ble med bare den ene. Men i dag blir det to - det lover jeg :-)

Og så var det onsdag :-)

Jeg hadde tenkte å blogge to ganger i går, men det ble bare med den ene. Så da får vi håpe at det blir to blogger i dag i stedet :-)

En liten tirsdagsblogg

Ja så var det tirsdag. Og enda en dag uten blogging om ferie :-) Håper å få tid til en blogg til litt senere i dag sånn at jeg kan fortelle litt om denne dagen.

Endelig en feriefri blogg :-)

Ja, nå har jeg blogget så mye om ferie i det siste at det er godt å blogge om alt mulig annet :-)

Mandag morgen!

Ja så er ferien definitivt over og hverdagen kaller! Tror ikke jeg skal blogge noe mer om ferien som har vært, satser heller på å blogge om alt mellom himmel og jord en stund fremover :-)

Ferie-oppsummering

Jeg har forsøkt å tenke ut hva jeg skal skrive om ferien min de siste ukene, men det er ikke så lett å gjøre sånn i ettertid. Kanskje jeg prøver i morgen, eller kanskje jeg heller skal gå tilbake t...

Alt om ferien!

Det er egentlig ikke så lett å skulle blogge om ferien som har vært. For det første er det ikke så lett å huske alt manhar opplevd, og for det andre skjedde det ikke så mye heller. Men jeg håper å ...

Oppsummering av ferien

Tenkte at jeg skulle oppsummere ferien min i en lang blogg! Men det er faktisk litt vanskelig å huske alt hva jeg har gjort i disse ukene. Håper å ha det klart i morgen :-)

Slik var ferien :-)

Nå sitter jeg og tenker tilbake på ferien og noterer litt, så skal jeg snart blogge en lang blogg om alt som skjedde :-)

Godt å være hjemme!

Nå får jeg bedre tid til å blogge, og jeg har tenkt å blogge om alt jeg har opplevd i ferien. Starter i kveld eller i morgen :-)

Hjemme igjen!

Nå er jeg hjemme igjen etter å ha vært på ferie en stund. Endelig blir det god tid til blogging igjen :-)

Tenkte å prøve en lang blogg i dag

men foreløpig har det ikke skjedd så mye!

fortsatt ferie - fortsatt mobilblogging!

jeg synes jeg begynner å få taket på det nå