hits

august 2011

Mer om de forskjellige partiene

Som jeg skrev i går, finnes det ganske mange partier. De mest vanlige er Arbeiderpartiet, Høyre, Venstre, SV, Senterpartiet KrF, FrP og Rødt. I morgen skal jeg finne ut mer om dem :-)

Valg, valg, valg!

I dag tenkte jeg å blogge litt om de forskjellige partiene. Men det er ikke så lett, for det er ganske mange partier! Jeg tenkte kanskje jeg skulle plukke ut de mest vanlige partiene og blogge om e...

Valg 2011

I dag er det bare to uker til kommunevalget 2011. I går var jeg inne på nettsidene til flere partier, og det er jammen mye å sette seg inn i. De fleste partiene har mange meninger og mange punkter ...

Mer om valget :-)

Det ble ikke noe av turen ned til sentrum for å samle inn valgkamp-matriell, men det ligger jo mye informasjon på internett om de forskjellige partiene. Så jeg har tenkt å kikke litt nærmere på det...

Valgmateriell

I dag tenkte jeg å ta en tur til byen for å samle litt valgmateriell. Det er jo litt viktig å orientere seg om hva de forskjellige politiske partiene står for hvis jeg skal blogge om valget :-)

Mer om valget

I går ble det ikke noe valgblogging dessverre, men slik er det noen ganger! Nå er det bare litt over to uker til valget, så jeg har nok å blogge om i dagene fremover, det er jo mange partier :-)

Min første valgblogg

I dag tenkte jeg å starte med valgbloggingen, men det blir dessverre ikke noe tid til å blogge om valg i dag :-(Kommer sterkere tilbake i morgen :-)

Årets valg?

Jeg har ikke helt bestemt meg, men jeg tror jeg skal blogge om kommunevalget i dagene fremover. Det kan bli ganske spennende :-)

Ny uke, nye muligheter :-)

Nå har jeg blogget om litt av hvert en stund, og det trives jeg godt med :-)Men jeg tenker også at det kanskje er aller morsomst å blogge når jeg blogger om et bestemt tema. Jeg har tenkt på et tem...

Søndag morgen

I dag er det søndag, og fortsatt helg :-) I går var en ganske vanlig lørdag, hvor det ikke skjedde noe spesielt. Men det er jo deilig med helg uansett :-)

Lørdag igjen!

Ja, så var det helg og lørdag igjen. Hadde jo tenkt å blogge mer om turen jeg var på, men kanskje jeg heller skal blogge litt om det jeg skal i helgen? Eller kanskje jeg skal gjøre begge deler? Kan...

Mer fra turen...

Det ble dessverre ikke noe mer blogging i går fra turen jeg var på, men satser på å rette det opp senere i kveld :-)

En flott tur!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en artig tur utenlands. Skal blogge mer om det senere i dag :-)

Helgen så langt

I dag er det søndag, og jeg hadde tenkt å blogge om hva jeg har gjort i helgen!Men det har egentlig ikke skjedd så mye spennende, men senere i dag skal jeg på en liten tur, og da blir det sikkert n...

Helg!

Ja, nå er det altså helg igjen. Foreløpig har det skjedd så mye, men det er fortsatt mye igjen :-)

Snart helg!

Det er torsdag i dag - og snart helg. Jeg har ennå ikke helt funnet ut hva jeg skal gjøre i helgen. Kanskje jeg må se an været litt først :-)

Førstkommende helg :-)

Ja, i dag er det onsdag - og da er det ikke så lenge til helgen! Tenkte å blogge litt om hva jeg skal gjøre, men foreløpig har jeg ikke så mye planer :-) {lang: 'no'}

Nok om helgen som var

Jeg hadde tenkt å blogge mer om helgen som var, men så tenkte jeg at det kanskje får holde nå - og heller se litt fremover :-) Så i morgen planlegger jeg å blogge litt om helgen som kommer!

Tirsdagens blogg!

Jeg hadde jo planlagt en blogg til i går om hva jeg gjorde i helgen, men det ble dessverre ikke noe av. Men det er ennå ikke for sent å blogge om hva som skjedde i helgen! :-) Håper på en fyldig bl...

Mer om helgen!

I dag tenkte jeg å blogge mer om helgen, selv om det har blitt mandag :-) Rekker ikke å blogge så mye nå, men kommer sterkere tilbake i kveld!

Litt av en helg :-)

Det har ikke blitt så mye blogging i helgen, men det har vært en veldig fin helg hvor det har skjedd mye artig :-)

Dagens andre blogg :-)

I dag tenkte jeg å blogge om hva jeg har gjort. Men det har vært en ganske vanlig dag uten at det har skjedd noe spesielt :-)

Ny dag - nye muligheter :-)

Ja, nå er altså Superblogg en "alt-mulig-blogg". Jeg kan blogge om hverdagen min, idrett, data, mote, tv - ja, hva som helst! Så i dag blir det minst to blogger :-)

Litt av hvert

Ja, nå har jeg bestemt meg for å blogge om litt av hvert fremover. Ta det litt på sparket, liksom! Det gleder jeg meg til, og det åpner jo for mange muligheter her på bloggen :-)

En fin dag i august

Ja, i dag har det vært en fin sommerdag. Jeg har tenkt litt på hva jeg skal blogge om fremover, og lurer på om jeg bare skal blogge om litt av hvert? Jeg må jo ikke ha et fast tema :-)

Blogging er gøy!

Det har jo blitt lite blogging i sommer, men nå er jeg i gang igjen, og det er veldig gøy å blogge! Kanskje det blir litt ekstra moro etter en lang pause? :-)