hits

september 2013

Et lite høstbilde

Her er et lite høstbilde :-) Det er ikke fra i år, så det er jo litt juks, men det går kanskje bra!

Dessverre ingen bilder i dag

Jeg hadde tenkt å ta noen fine bilder og poste dem her på bloggen, men det fikk jeg ikke gjort i dag :-( Men det er nye sjanser i morgen :-)

Høstblogging.

Det har blitt litt mindre blogging om høsten enn jeg hadde håpet på, men det er heldigvis mye igjen av høsten! Men i morgen blir det kanskje noen fine høstbilder :-)

Mer om høst :-)

Ja, nå blogger jeg altså om høsten. Nå er det 21. september, og det kan merkes at det høsten har begynt! Det er litt kjøligere i lufta, og særlig om nettene!

Min første høstblogg

Ja nå skal jeg altså blogge om høsten i tiden framover. Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om når det gjelder høsten, men kanskje jeg kan ta noen fine høstbilder :-)

Nytt tema

Nå tror jeg at jeg har bestemt meg for hvilket tema jeg skal blogge om fremover: Høsten! Høsten er en spennende årstid, og det skjer mye forskjellig.

Nytt tema :-)

Som jeg blogget om sist, så skal jeg begynne å blogge om et nytt tema. Jeg har ennå ikke bestemt meg helt for hvilket tema, men regner med at jeg bestemmer meg i morgen!

Valget er over

Ja nå har jeg jo blogget om valget en stund, men det er jo over og kanskje det er på tide å skifte tema :-)#valg2013 #valgblogg #tema

Ingen valgblogg i dag ...

Nå har det vært mye blogging i det siste, så i dag blir det en liten pause i blogginga. Kommer sterkere tilbake i morgen med litt blogging om de endelige resultatene :-)

Siste liveblogg i kveld.

Dette blir nok siste liveblogg fra valget i kveld, det begynner å bli sent. Men det ser ut som Høyre har fått mange stemmer, og at de blir valgets vinnere. Jeg kommer tilbake i morgen med en oppsu...

Blått flertall?

Ja, det ser fortsatt ut til å bli blått flertall! Det er moro å liveblogge om valget, men det er ikke sikkert jeg blir sittende oppe hele natta :-)

Spørsmål?

Det tar jo litt tid før alle resultatene kommer, så i mellomtiden tenkte jeg å ta en liten spørsmålsrunde! Spør om hva som helst om valget, og jeg skal svare etter beste evne :-)

Spennende!

Ja, jeg "liveblogger" altså om valget i kveld. Akkurat nå ser det ut som de borgerlige skal vinne valget. Men det er jo mange stemmer som ikke er talt opp ennå. #regjering #valgblogg

Prognoser!

Nå begynner de første prognosene å komme. Foreløpig ser det ut som Høyre får mange stemmer, men det gjør også Arbeiderpartiet. De andre partiene får ikke så mange stemmer. Men det er viktig å merke...

Nå kommer snart resultatene!

Ja i dag er det altså selve valgdagen. Snart kommer resultatene. Følg med på bloggen min i kveld, for i kveld blir det liveblogging!

En dag igjen!

I morgen er det altså valg. Mange har også stemt i dag! Jeg gjorde det ca. kl. 17:00. Men jeg vil ikke si hva jeg stemte på, det er tross alt hemmelig valg! Tenkte jeg skal ha liveblogging fra va...

To dager igjen :-)

Nå er det bare to dager igjen til valget. I dag tenkte jeg å blogge litt om de forskjellige regjeringsalternativene. 1: De rødgrønne. Det består av Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet. 2: Høyre ...

Dagens valgblogg: SV og Rødt

I dag tenkte jeg å blogge om to partier på en gang. SV står for Sosialistisk Venstreparti, men bruker mest SV siden det er enklere å si og skrive enn Sosialistisk Venstreparti. Rødt er ingen forko...

Dagens andre valgblogg :-)

Her er valgblogg nummer to fra meg i dag! Jeg har nå sjekket valgbloggene mine, og ser at jeg har glemt å blogge om både Rødt og SV. Det kommer i morgen :-)

Bare fem dager igjen

Nå er det bare fem dager igjen til valget. Jeg tror jeg har blogget om de fleste partiene nå, men tenkte jeg skulle få oversikt i løpet av dagen, slik at jeg ikke glemmer noen :-)

En uke igjen

Nå er det bare en uke igjen til valget, og jeg har snart blogget om alle partiene. I dag tenkte jeg å blogge om et ganske nytt parti, nemlig Miljøpartiet De Grønne. De er egentlig ikke så nye, men...