hits

oktober 2010

Huff og huff

I går glemte jeg dessverre å blogge. Sånn kan det gå :-) Men i dag husket jeg det, selv om det er Halloween!

Litt uvant

Ja det er jammen litt uvant med nytt design på bloggen min :-) Men det er jo artig med litt forandring. Kanskje jeg finpusser litt på noen detaljer i dagene fremover også.

Nytt design :-)

I dag har jeg fått helt nytt design på bloggen min! Derfor blir det ikke så mye blogging i dag. Håper alle liker det nye designet :-)

Spennende nyheter på bloggen min :-)

Jeg lovte før i dag at det skulle skje noe spennende på bloggen min, men det må dessverre vente til i morgen!

Onsdag formiddag !

Ja i dag slår jeg til og blogger i lunsjen. Det blir ikke lange bloggen, men jeg kan røpe at det kommer til å skje spennende ting på bloggen min senere i dag :-)

Tirsdagens blogg

Jeg hadde egentlig tenkt at det skulle bli en vane å blogge sånn rundt klokka 19:00, men i dag ble det ikke slik. Nå ble klokka nesten halv elleve, omtrent slik det pleier å være. Jeg får se i morg...

Mandag ettermiddag

Tenkte jeg skulle blogge litt tidligere i dag enn jeg pleier. Ofte blir klokka 22 - 23 før jeg kommer i gang, men i dag passet det fint nå! Det er ikke sikkert det blir slik fremover, men det er jo...

Søndag kveld !

Ja da er helgen over. Kan ikke si annet enn at det har vært enganske finhelg - selv om det ikke har skjedd noe spesielt egentlig. Jeg prøver å tenke over om det er noe å blogge om fra helgen, men j...

En søndag med mange muligheter :-)

I dag har jeg virkelig tenkt å blogge en del! Lurer også på om jeg skal finne et nytt tema, eller om jeg bare skal blogge om litt av hvert og det som skjer i hverdagen :-)

Lørdag kveld!

Som jeg skrev i dag tidlig, ble det ikke så mye tid til blogging i dag. Sånn er det bare noen dager :-) Men i morgen ser det litt bedre ut!

Lørdag morgen :-)

Det er lørdag og helg, men jeg er redd det ikke blir tid til så mye blogging i dag. Men jeg håper selvsagt at det går :-)

Sent fredag kveld!

Jeg trodde først at jeg ikke skulle få tid til å blogge i dag, men det gjorde jeg så vidt! 10 minutter før dagen var over :-)

Tilbake igjen!

Ja, det var morsomt å ha konkurranse på bloggen, men det er greit å være ferdig med den også, slik at det blir mer tid til vanlig blogging igjen :-)

Mer konkurranse?

Ja nå er altså konkurransen over for denne gang. Kanskje det blir flere konkurranser senere, men ikke med en gang tror jeg. Jeg kan jo ikke slutte å blogge heller :-)

... og vinneren er...

Nå har jeg trukket ut vinneren av bloggkonkurransen, og siden det var første konkurransen jeg har hatt trakk jeg likegodt to vinnere! Det var mange riktige svar, altså 25. februar. Før det hadde je...

Konkurransen er avsluttet!

Det har kommet inn mange svar, og det ser ut som alle er riktig :-) Kanskje spørsmålet var for lett? Jeg rekker dessverre ikke å trekke en vinner nå, men det kommer i morgen :-)

Husk konkurransen :-)

Med hemmelig premie! Se gårsdagens blogg!

Husk konkurransen min :-)

Se bloggen min i går, der er det en spennende konkurranse!

Superbloggs første konkurranse!

Nå starter altså konkurransen! Reglene er enkle: Alle som svarer riktig på spørsmålet under, er med i trekningen av en premie! For å gjøre det ekstra spennende er premien hemmelig... Hvilken dato...

Superbloggs store Konkurranse!

Jeg har bestemt meg for konkurransen, men kom plutselig på at det må jo være en premie! Jeg skal forsøkeå finne ut hva som blir premienallerede i kveld :-)

I dag braker det løs!

Ja i stedet for blogging blir det altså konkurranse på bloggen min i dag :-) Følg med, følg med !

Konkurranse !

Jeg holdt nesten på å glemme at det skulle være en konkurranse på bloggen min! Den starter i morgen, følg med :-)

... men ikke i dag!

Ja, i går glemte jeg rett og slett å blogge! Men i dag glemte jeg det i hvert fall ikke :-)

Oj!

I går glemte jeg rett og slett å blogge :-( Det skal ikke gjenta seg, kommer sterkere tilbake i kveld :-)

Konkurranse!

Jeg har nå bestemt meg for å ha en konkurranse på bloggen min :-) Har ikke bestemt meg helt for hva slags konkurranse, men tenker at en quiz kan være fint. Og så må det jo være premier!

Ny uke - nye muligheter :-)

Det ble altså litt mindre blogging i helgen enn jeg hadde håpet på, men nå er det ny uke og kanskje nytt tema? Eller kanskje jeg skulle ha en konkurranse? Det er ofte populært :-)

Dessverre...

Nei, det ble visst ikke mye tid til blogging i kveld heller. Men i morgen blir det "bedre tider",garantert :-)

Så var den helgen over!

Jeg trodde det skulle bli mye tid til blogging denne helgen, men hadde jo helt glemt at jeg skulle bort. Derfor ble det ingen blogging i går. Men det er fortsatt mye igjen av søndagen :-)

Snart helg :-)

Nå er det snart helg! Og da blir det masse tid til blogging :-)

Torsdagsbloggen

I går bestemte jeg meg for å slutte med kjendisblogging - i hvert fall for en god stund. Det er jo nesten litt synd også, for det er jo mye spennende å blogge om :-)

Nok kjendiser for en stund?

Nå har jeg blogget om kjendiser en god stund, så nå føler jeg at det er på tide å blogge om noe annet. Det er jo egentlig veldig mye det går an å blogge om, selv om jeg ikke vet hva det blir akkura...

Mer Vibeke

Tenkte først jeg skulle blogge enda litt mer om Vibeke Skofterud, men så ombestemte jeg meg. Nå får det være nok blogging om henne! Jeg skal finne en ny kjendis til i morgen :-)

Mandag og Vibeke

Jeg tenkte jeg skulle blogge litt mer om Vibeke Skofterud, selv om jeg ikke vet så mye om henne. Men hun er en veldig god skiløper :-) Håper vi får se mye til henne på seierspallen i vinter!

Mer om Vibeke Skofterud...

Jeg hadde tenkt å finne ut litt mer om Vibeke Skofterud, men det blir det dessverre ikke tid til i kveld :-( Men i morgen er det en ny dag :-)

Vibeke Skofterud

I dag hadde jeg tenkt å blogge om Vibeke Skofterud, men så oppdaget at jeg at jeg blander Vibeke Skofterud litt med Terese Johaug, og da er det jo ikke så lett å blogge om henne :-)

Lørdag morgen

Lørdag morgen, og ny blogg :-) Har ikke helt bestemt meg hvem som skal bli neste kjendis ut, men tenkte kanskje at det kunne være en idretts-kjendis. Vibeke Skofterud kanskje? Eller han syklisten s...

Fredag kveld; ny kjendisblogg!

Egentlig hadde jeg tenkt å blogge enda mer om Einar Lunde i dag, men det holder kanskje med to blogger om Einar? Så jeg tror jeg må finne en ny kjendis å blogge om i morgen.